STAN SMITH W

B41750

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë metalike

Pjesa e poshtme: Gomë

Sharmi minimalist i Stan Smith vjen me një riimagjinimin krijues. Ky version është i bërë me një lëkurë metalike të sipërme të ndezur që frymëzohet nga pamjet e  diskove dhe moda e viteve ’80.