STAN SMITH RECON

H06185

ORIGINALS

119.00

Përmbajtja e produktit:

Këto atlete adidas ripërcaktojnë luksin modern duke balancuar minimalizmin me dizajnin bashkëkohor. Përmasat e përditësuara të shollës së jashtme, pjesa e sipërme prej lëkure e lëmuar dhe skajet e palosura krijojnë një pamje të pastër për stil të lehtë.