STAN SMITH J

CG6668

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Ashtu si e ka edhe emertimin, Stan Smith u ngrit me famë në fushat e tenisit në vitet ’70. Sot pamja legjendare ka një lëkurë të sipërme të butë me një pamje të pastër dhe të bardhë.