ST CAM BUCKET

ED8045

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

E punuar nga poliesteri për ndjesi sa më të përshtatshme. Kjo kapelë i përshtatet çdo madhësie dhe bën pjesë në modelet e veçanta të kapelave adidas.