SST TRACKPANT

GD2680

ORIGINALS

11.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Këto trenerka kryesisht janë dizejnuar si stil rruge, në vitet e 90ta, duke përfaqësuar një grup të njerzve të cilën janë më energjik në ecje dhe aktivitete të ndryshme. Vijnë tani me dizajne të rikrijuara për ditët e sotme.