SST TRACK TOP

DU9984

ORIGINALS

21.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 58% / Poliester  42%

Më e mira e së kaluarës së adidas, e rigjeneruar për të tashmen.Duksi SST u krijua fillimisht për ngrohje në fushë tenisi. Ky version është bërë prej pëlhure të shëndetshme, e cila është e lëmuar dhe pak me shkëlqim nga ana e jashtme dhe e ndërtuar për lëvizje të rehatshme.