SST TP P BLUE

HK7353

ORIGINALS

46.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 60% , / Ndërthurje pambuku: 40%

Thashethemet thonë se adidas prezantoi kostumin sportiv në ’64. Ne nuk do ta konfirmojmë, por nuk ka dyshim se 3-Stripes kanë kaluar dekada duke u dalluar në fusha, në stadiume, në rrugë dhe kudo në mes. Pavarësisht se ku jeni,  nuk duket kurrë jashtë vendit. Këto pantallona pista janë dëshmi e qartë për këtë. Gjithçka në lidhje me lehtësinë dhe komoditetin, pëlhura e butë është bërë nga fije Parley Ocean Plastic që vjen nga mbeturinat plastike të ricikluara.