SST HOODY

HI3020

ORIGINALS

Original price was: €70.00.Current price is: €49.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% / Poliester i ricikluar: 30%

E adhuruar që nga vitet ’70 nga atletët, veshjet e natës dhe artistët hip hop, xhaketa SST është një nga stilet më ikonike të adidas. Megjithatë, këtë herë ne e kemi transformuar atë në një duks klasik, por të bërë nga një përzierje e butë dhe e ngrohtë prej pambuku.