SS TT

ED7473

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 70% / Pambuk 25% / Material Elastik 5%

Më e mira e së kaluarës së adidas, e rigjeneruar për të tashmen.Duksi SST u krijua fillimisht për ngrohje në fushë tenisi. Ky version është bërë prej pëlhure të shëndetshme, e cila është e lëmuar dhe pak me shkëlqim nga ana e jashtme dhe e ndërtuar për lëvizje të rehatshme.