SPT BB PANT

EC6235

BASKETBALL

23.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Koleksioni i cili u krijua për të mbajtur atletët gati për lëvizjen tjetër. Këto trenerka ju mbajnë të ngrohtë kur kaloni në modalitetin e lojës dhe do ndiheni rehatshëm me një material të gëzofit.