SPRT ICON QZTT

GD5812

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i recikluar 30%

Frymëzuar nga fryma e futbollit, kjo bluzë kanalizon fundin e viteve ’90 dhe fillimin e viteve 2000 me një gjysmë llogo Trefoil në pjesën e përparme. Sillni historinë në pamjen tuaj të përditshme.