SPANDEX CROP

IS2352

ORIGINALS

35.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 77% / Elastan:  23%

Kjo bluzë elastike adidas shërben për një stil të tensionuar me komoditet të lehtë për t’u veshur. Frymëzuar nga moda e festivaleve, ajo ka një përshtatje të hollë që përqafon formën tuaj ndërsa supi i prerë i jep një pamje të lëkurës. Shtresojeni nën një xhaketë xhins ose vishni vetëm – sido që ta stiloni, është e juaja ta bëni vetë.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe mbështetjen tonë në burime të fundme dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.