SOLID BB T

CW2336

SKATEBOARDING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kjo bluzë është e ndërtuar me material pambuku e cila ju jep një rehati gjatë gjithë ditës suaj, dhe përshtat stilin sportiv me atë modern.