SOLARGLIDE 6 M

HP7611

RUNNING

Original price was: €150.00.Current price is: €105.00.

Përmbajtja e produktit:

Ka atlete me të cilat mund të vraponi. SOLARGLIDE 6 janë ato me të cilat përballeni çdo ditë me qëllime në mendje, si p.sh. rritja e kilometrazhit tuaj ose synimi për më të mirën personale. Ata kanë teknologjinë që ju nevojitet për t’ju mbajtur të ecni më larg, më shpejt, duke përfshirë ndjesinë reaguese të amortizimit BOOST. adidas LEP 2.0 drejton çdo goditje në këmbë për t’ju shtyrë përpara, dhe thembra e jashtme Continental™ Rubber ju jep tërheqje të jashtëzakonshme në kushte të lagështa dhe të thata.