SMALL ITEM BAG

IT3263

ORIGINALS

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Dimensionet: 7.5 cm x 16 cm x 23 cm

Kur po dilni nga dera dhe keni nevojë për një shok të besueshëm për të ruajtur mbrojtjen e tyre, nuk kërkohen më tepër. Kjo çantë elegante dhe funksionale përmban një pjesë kryesore të gjerë me shumë hapësirë​​për telefonin, portofolin, çelësat dhe çelësat . Një rrip i plotë dhe i rregullueshëm ju lejon të qëndroni pa duar pa i thënë lamtumirë rehatisë. Vishni aty në gjoks ose mbi njërën shpatull, dhe shkoni për të shtypur detyrat ose për të parë një shfaqje.