SLD CLX SHO CL

IR6217

SWIM

30.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Festa në pishinë ose plazh, këto pantallona të shkurtra noti adidas janë krijuar për momente të mira brenda dhe rreth ujit. Pëlhura e endur është e lehtë dhe thahet shpejt për rehati . Pantallonat me rrjetë të integruar ofrojnë rehati dhe mbulim.

I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.