SL ANDRIDGE W

FV7785

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike / Najllon

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete të frymëzuara të viteve ’70 adidas SL Andridge mburren me një siluetë të arkivit dhe një mbështetëse të lehtë për të mbajtur pezull hapin tuaj. Modeli ka një formë që i përshtatet këmbës tuaj.