SL 7200

FV9820

ORIGINALS

50.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë / Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Gati, mbathini dhe shkoni. Këto atlete të frymëzuara të viteve ’70 adidas SL 7200 janë ndërtuar për të shpejtuar ditën tuaj. Mbathini me çfarëdo kombinimi dhe ndihuni rehat në to.