SIDSWEATER MESH

DQ1468

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i Recikluar 100%

Ky duks përmban markë me tre shirita në gjoks dhe mbrapa. E ndërtuar me pëlhurë të butë, e cila ka një të çarë anësore për lëvizje të rehatshme.