SID TIRO WVN

DQ1475

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i Recikluar 100%

Këto trenerka janë të detajuara me 3-Shirita në këmbë.Kan një përshtatje të hollë dhe një  zinxhirë anash për heqje të shpejtë gjatë kohës së lojës.