SID ANORAK WVN

DT9922

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i Recikluar 100%

Një pamje moderne e veshjeve sportive autentike. 3-Shirita shtrihen nga shpatulla në shpatull dhe rreth kapuçit të këtij duksi.