SHORTS

DX4259

ORIGINALS

11.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 58% / Poliester  42%

Pamja moderne e këtyre pantallonave të shkurtëra për femra e formojnë një stil në vete të të veshurit. Ndjeje pranverën me ngjyrat dhe me kontrastin e 3vijave anash.