SHORT TEE SET

IT7302

ORIGINALS

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Fëmijëve u pëlqen të bëjnë zgjedhjet e tyre. Ky set pantallonash të shkurtra dhe bluzash adidas është një deklaratë solide e veshur së bashku, por gjithashtu mund të përzihet dhe kombinohet sipas dëshirës. Përgatitja në mëngjes do të jetë e lehtë dhe argëtuese, pasi ky set jep paqe, dashuri dhe atmosferë të qetë plazhi. Pambuku super i butë do të lëvizë me ta gjatë gjithë ditës në aventurat e tyre. Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.