SHORT HOODIE

HN5885

ORIGINALS

39.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% , Poliester i ricikular 30%

Temperatura është në rënie, ndaj keni nevojë për më shumë mbulim. Ky kapuç adidas me një linjë të prerë ju lejon të tregoni barkun tuaj në të njëjtën kohë. Leshi i butë dhe linja e gjerë ju japin rehati absolute.