SH3.RO FSTIVBS

GM3900

SWIM

20.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar ECO 78% / Material elastik 22%

Këto rroba banje adidas të japin ndjenjën e lirisë, atë liri që e shijon me aventura. Pëlhura e butë, elastike dhe rripat e hollë ju mbajnë rehat nga lindja deri në perëndim të diellit. Vishini dhe shkoni drejtë aventurave.

Kjo veshje është bërë prej pëlhure rezistente ndaj klorit që përmban fije të rigjeneruar ECONYL®.