SC LEGGING

DH2754

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Najllon 87% / Material Elastik 13%

Duke përdorur energjinë e rrugëve të sotme, këto hellanke tregojnë detaje të thjeshta por të guximshme të markës. Janë dizajnuar që të përshtaten mirë dhe me stil.