SAMBAROSE W

CG6205

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete me platformë tashmë janë bërë stil jetese. Ato kanë lëkurë brenda dhe jashtë për një ndjesi të butë dhe të rehatshme.