SAMBA XLG

IE1379

ORIGINALS

130.00

Përmbajtja e produktit:

Përshtatje e rregullt
Pjesa e sipërme prej lëkure
Drop-in EVA me gjatësi të plotë
Astar lëkure
Thonë e jashtme gome

Atletet adidas Samba kanë dominuar skenën e rrugëve për dekada. Ky version qëndron autentik me pamjen origjinale, por thith ndikimet nga dy kultura dominuese: futbolli dhe skateboarding. Veglat me firmë XLG dhe modeli i murit anësor shtojnë qëndrimin dhe një shollë e mesit më e trashë i jep një ngritje të lehtë. Komoditeti vjen i fortë me një lëshim EVA me gjatësi të plotë plus mbushje shtesë në gjuhën e derdhur.