SAMBA OG

IE3440

ORIGINALS

120.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme prej najloni
Veshje tekstili
Pjesa e jashtme gome
Detaje reflektuese

Bëni një udhëtim në ditët e lavdisë së sportit. Të dizajnuara fillimisht në vitet 1950 si një trajner futbolli të brendshëm, atletet adidas Samba që atëherë i kanë tejkaluar rrënjët e tyre. Sot, ajo mbetet një ikonë e përqafuar nga nënkulturat në mbarë botën për stilin dhe shkathtësinë e saj. Pjesa e sipërme prej najloni dhe 3-shirita me firmë ruajnë pamjen klasike. Një sobë e jashtme gome siguron tërheqje në çdo sipërfaqe. Thekset reflektuese injektojnë dhunti moderne në këtë siluetë retro. Rrëshqisni këto dhe hyni në gjashtë dekada të trashëgimisë. Samba është një legjendë e rilindur.

Ky produkt përmban të paktën 20% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.