SABALO

FV0694

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Skate nuk është vetëm një sport, por edhe një art. Ai jep fotografi dhe video unike që dëshironi t’i shihni përsëri dhe përsëri. Kthesat e këtyre këpucëve adidas janë frymëzuar nga imazhet dalluese të krijuara nga lentet me kënd të gjerë.