S WIDE LEG PANT

EB8089

STUDIO

17.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 80% / Poliestër 20%

Këto trenerka të prera të femrave shkëlqejnë stilin e lehtë dhe me këmbë të gjera. Stiluar me një bel në modë të lartë, ato janë bërë prej gëzofi të butë për një pamje të rehatshme.