S MESH CROP

EB8097

STUDIO

9.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 91% / Material elastik 9%

Kjo maic e femrave ka një pamje moderne të prerë që është e theksuar me detaje kontrasti në vijën e lartë të qafës dhe është elastike. Pëlhura ju mban të freskët dhe të rehatshëm gjatë gjithë ditës.