S KNIT PANT

HN1834

TRAINING

42.00

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  100%

Bëhuni gati për të kryer disa punë, për t’u takuar me miqtë ose thjesht për të qëndruar në shtëpi me këto trenerka të thjeshta dhe të qeta.