S FASHION HOODIE

EB8080

STUDIO

18.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 80% / Poliestër 20%

Forma e lirshme e këtij duksi për femra e bën të lehtë shtresën mbi rrobat tuaja të stërvitjes. Është bërë nga pambuku të cilësisë së mirë për një pamje dhe ndjesi super të butë.