RYV WAISTBAG

FL9673

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Duart e lira, xhepat bosh dhe gjithçka në këtë çantë beli adidas i cili mban çelësa, para, telefon dhe më shumë kur jeni në lëvizje.