RUNFALCON 3.0 TR

HP7570

RUNNING

Original price was: €65.00.Current price is: €46.00.

Përmbajtja e produktit:

Përgatituni për një vrap nëpër park ose për një shëtitje në kafene me këto atlete vrapimi të gjithanshme adidas. Ata ndihen mirë që në momentin kur hyni, falë pjesës së mesme të butë Cloudfoam. Pjesa e sipërme e tekstilit ndihet e rehatshme dhe e frymëmarrjes, dhe tabaka e jashtme prej gome ju jep mjaft shtrëngim për një hap të sigurt.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.