RUNFALCON 3.0 EL K

IG5384

RUNNING

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Përmbajtja e produktit:

Kur fëmijët japin gjithçka në pistë, sigurohuni që të kenë atletet që do të përputhen me entuziazmin dhe energjinë e tyre. Këto atlete adidas për fëmijë kanë një shollë të mesme të butë Cloudfoam që i lejon fëmijët të shkojnë përpara me rehati, duke u siguruar që çdo ngritje dhe ulje të mbështetet. Kur të mbarojnë , nuk ka nevojë të ndërroni këpucët. Pamja klasike, sportive shkon me gjithçka. Një gjë më pak për të mbajtur gjurmët.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.