RUNFALCON 2.0 I

HR1402

RUNNING

23.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Pavarësisht nëse vogëlushi juaj vrapon ose thjesht luan në oborr, këto atlete adidas për fëmijë ofrojnë qëndrueshmëri, mbështetje dhe rehati. Një e sipërme me rrjetë që merr frymë i mban këmbët e tyre të freskëta.