RUNFALCON 2.0 EL K

HR1396

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Pavarësisht nëse vogëlushi juaj vrapon ose thjesht luan në oborr, këto atlete adidas për fëmijë ofrojnë qëndrueshmëri, mbështetje dhe rehati. Një e sipërme me rrjetë që merr frymë i mban këmbët e tyre të freskëta.