RUN ESS 1/1 TGT

HS5464

RUNNING

45.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 85% / Elastan: 15%

Duke kombinuar stilin me detajet e konsideruara të dizajnit, gama më e fundit e kapëseve të drejtimit të adidas do t’ju mbajë të dukeni dhe ndiheni mirë ndërsa kaloni kilometrat. Projektuar për të minimizuar shpërqendrimin në vrapimet me energji të lartë, tani mund të përqendroheni në atë që ka më shumë rëndësi: të argëtoheni ndërsa ecni.

Dollakët e duhur mund ta bëjnë edhe vrapimin më të mirë, shumë më të mirë. Këto dollakë Running Essentials 7/8 nuk do të pushojnë kurrë së mahnituri, me ndërtimin e tyre mbështetës dhe AEROREADY që largon djersën që ju mban të thatë. Përshtatja e ngushtë dhe beli me litar sigurojnë që kurrë nuk do t’ju duhet të bëni lëvizjen klasike “tërheqje të pakëndshme të këmbëve” në mes të hapit. Detajet reflektuese ju mundësojnë të ecni në rrugë edhe në dritë të ulët.

I bërë me një seri materialesh të ricikluara dhe të paktën 70% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për t’i dhënë fund mbetjeve plastike.