ROCKADIA TRAIL 3.0

EG2521

RUNNING

55.00 39.00

SKU: EG2521

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Nga papastërtia në rrugë, këto atlete të vrapimi janë ndërtuar për të mbajtur ritmin. Rrjet me mbivendosje mbrojtëse përmban një dizajn që ju mban dritë në këmbët tuaja. Lidhja e butë jep hapa ultra të butë në trotuar, dhe pjesa e jashtme ju jep tërheqje në çdo terren.