RIVALRY LOW

GX2272

ORIGINALS

Original price was: €110.00.Current price is: €77.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Duke kujtuar epokën e artë të stilit të viteve ’80, këto atlete rifreskojnë një siluetë klasike. Ndërtimi i sipërm i ulët me një lëkurë të sipërme të pastër dhe me një dizajn të guximshëm iu jep detaje urbane atleteve.