RIE FLEECE CREW

HT8049

TRAINING

45.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70%  / Poliester i ricikluar: 30%

Shkoni dhe ndrqoni  në studio në stil sportiv. Kjo xhup për femra Reebok vjen në përzierje pambuku me një përshtatje të rastësishme dhe të lirshme. Skaji i rregullueshëm me kordon dhe detajet e tubacioneve i japin një pamje moderne.