RIB SHORT TEE

IC5224

ORIGINALS

44.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Rrokitni një pamje të re argëtuese në stilin klasik të kolegjit në këtë bluzë të korrur adidas. Ndjenja e modelit së vjetër është rizbuluar me një jakë të mrekullueshme me qafë të lartë ku mbështjellen me 3 vija. Prerja e prerjes dhe ngjyrat në pranga shtojnë ndjesinë e ngritur të kampusit.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.