RIB BOMBER

GU1768

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Temperaturat jashtë? Ftohtë Por ju nuk jeni të frikësuar. Jo në këtë jakne bombarduese adidas. Mbushja e butë e mban të ftohtin larg, dhe detajet me shirita dhe mëngët voluminoze vërtet i ngrohin gjërat në anën e stilit të gjërave. Shtrihuni dhe filloni.