RI TAPE JOGGER

HB5978

TRAINING

36.00

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  70% / Poliester 30%

Rri me stil. Këto trenerka  janë krijuar për rehati, por mos sakrifikoni stilin për të arritur atje. Pëlhura franceze super e butë është komode dhe fleksibël.