RI TAPE CREW

HB5974

TRAINING

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Shfaq krenarinë tënde në Reebok me këtë bluzë me krahë të gjatë. Përshtatja e saj dhe pambuku i butë janë të përsosur për tu varur në stil. Një logo e vogël në pjesën e përparme i jep asaj një pamje të pastër, të frymëzuar .