RI POLO

HJ9928

TRAINING

21.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Luani me stilin tuaj. Është koha për ndryshime. E pastër dhe klasike. Zbërthejeni një pullë apo mbajeni mbyllur deri në fund. Sido që të jetë, ju jeni gati për çdo gjë në këtë bluzë të lehtë.