RI MODERN CAMO CREW

HS9425

TRAINING

60.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% ,  / Poliester: 30%

Ky xhup për meshkuj Reebok me print camo është prej pëlhure të butë leshi që ju mbështjell me rehati. Një logo Vector në gjoks i jep një dremitje stilit tuaj atletik. Prangat e mëngëve dhe buzëve shtojnë një pamje të pastër dhe të përfunduar.

Produktet tona të pambukut janë tërësisht me burim nga kultivimi i qëndrueshëm i pambukut dhe janë bërë me të paktën 50% pambuk më të mirë.