RI LEFT CHEST LOGO POLO

H49684

TRAINING

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 62%  /Poliester : 38%

Një bluzë POLO E BUTË PIQUÉ PËR VESHJE TË PËRDITSHME

Tregojuni të gjithëve se sa stil jeni me këtë bluzë për meshkuj Reebok. Pëlhura pique ndihet e butë dhe e rehatshme, dhe përshtatja e hollë e mban pamjen tuaj të mprehtë. Të çarat në skajet anësore ju lejojnë të lëvizni lirshëm me stil casual.